Find meningen med dit liv og lev fuldt ud!

Image-06Ønsker du fuld skrue på din udvikling og er klar til at tage ansvar, tage fat og gøre det der skal til for at få det liv du drømmer om, så er det her for dig!

Et personligt V.I.P. forløb er intensiv udvikling i 6 måneder. Forløbet bliver ”skræddersyet” til dig, så du kan få bearbejdet de uhensigtsmæssige mønstre du har med dig fra fortiden og som spænder ben for det liv du gerne vil leve.

Jeg tror ikke det er muligt at tage et hurtigt fix og så er alt godt, derfor er forløbet bygget op over en realistisk tidsramme, der giver plads til både nytænkning, dybt arbejde og tid til at integrere dine nye færdigheder. Jeg hjælper dig med at samle trådende, se dine problemer i et nyt lys,
forløse traumer eller hvad der stopper dig og i stedet sætte en ny barre for hvordan livet skal være fremadrettet.

Vi gør det gennem fem faser:

1. Introduktion

  • En hel V.I.P. dag med fokus på dig, hvor er du nu, hvor kommer du fra og hvor vil du gerne hen? Der er tid til at lære hinanden at kende, du bliver hørt, set og får den første sparring på din ”rejse”. Det sker på en afslappende måde, med plads til dig.

2. Fortiden

  • Sig farvel til gamle overbevisninger der holder dig tilbage og ubevidst styrer dit liv.

Vi ser på hvad der skal om-programmeres, forløses og reguleres, for at du bliver fri til at leve i nuet og får overskud til at forme en fantastisk fremtid.

3. Nuet

  • Her får du forskellige øvelser og teknikker til at transformere følelser i nuet, lærer nye måder at rumme livets udfordringer på og lærer at bruge kroppen og følelserne som kompas og guide når du skal træffe nye valg i dit liv. Sideløbende får du inspirerende undervisningsmateriale.

4. Fremtiden

  • Skab det liv du ønsker, lær om loven om tiltrækning og om hvordan du modellerer en ny virkelighed.  Få forståelsen af hvordan ting hænger sammen i et større perspektiv og se og oplev dig selv fra et højere perspektiv.

5. Opsummering

  • Vi opsummerer og ser på hvilke redskaber du tager med dig, gennemgår de øvelser der giver mening at du skal fortsætte med på egen hånd og laver en fremtidsplan med nye mål og ønsker

Klar til et kvantespring?

Hvis du har lyst til at høre mere kan du ringe til mig og få en gratis uforpligtende samtale, hvor vi finder ud af om et forløb kunne være noget for dig og om vi vil være et godt match til et samarbejde.