Jeg er 48 år og har arbejdet med mig selv så langt tilbage jeg kan huske. Jeg har været på en spirituel rejse hele mit liv og har valgt sideløbende at uddanne mig til  familieterapeut, ID-psykoterapeut, biologisk chok/traume terapeut, Psych-k facilitator og supervisor. 

Jeg elsker at arbejde med mennesker og har selv gået vejen fra lavt selvværd, til et stabilt indre psykisk fundament.

Jeg har taget et hav af kurser for at udvikle mig, har mediteret i mange år og er stadig i fuld udvikling. Jeg har rejst jorden rundt og søgt højt og lavt efter meningen med livet.

Jeg interesserer mig, udover for det psykologiske også for den del af videnskaben der danner en parallel til åndelige oplevelser. 

Jeg har arbejdet som intuitiv rådgiver i “Det ukendtes boghandel” i mine unge dage og med personlig udvikling og psykoterapi  i over 25 år.

I 2004 oplevede jeg et større skift i min bevidsthed, på et længerevarende meditativt ophold i Indien. Jeg havde i den periode en del usædvanlige oplevelser, der samlet set medførte en indre ro og som derfra stoppede alle impulser til at søge efter noget udenfor mig selv.

I dag lever jeg et forholdsvist almindeligt liv, hvor jeg hjælper andre i deres spirituelle og psykologiske udvikling, ved at videregive de redskaber jeg ved virker og inspirere dem der har lyst til et mere meningsfyldt og vågent liv.

I mit arbejde bruger jeg alle de erfaringer jeg har gjort mig, både fra min egen selvudviklingsrejse og fra mine uddannelser, sessioner og forløb. Jeg har herudover en veludviklet intuition og god føling med energetiske niveauer, hvilket er blevet en naturlig del af mit arbejde.