Har I udfordringer med kærligheden?

parterapi-01Jeg tilbyder par-sessioner med fokus på jeres trivsel. Har I problemer som I synes at svære at løse selv? Falder I nemt ind i gamle reaktionsmønstre og er kærligheden jævnligt på prøve?

Uagtet hvilken type problemer I har, vil fokus være på at øge forståelsen af jer selv og hinanden. Det handler om at få et kærligt overblik, og få konkrete redskaber til at vokse og udvikle sig sammen, i stedet for væk fra hinanden.

Det er min erfaring at kærligheden ikke er en tilfældighed, vi falder for hinanden fordi vi kan supplere hinanden, lære af hinanden og ultimativt blive mere hele og glade i os selv og dermed også sammen. Når forelskelsen har lagt sig, er det bare ikke altid så let at føle den store lykke og sammenhørighed længere.

En par-session er en mulighed for at udvikle jer sammen på en positiv måde. Det er ikke en forudsætning at I har problemer eller har det dårligt. En session kan være en vej til ny inspiration, dybere indblik i hinandens bevæggrunde og adfærd, -og hjælp til at sætte nye mål for fremtiden.

Hvis I er i en situation hvor I er klar til at skilles, er det også muligt at få hjælp til at gøre på en god måde.

Der er plads til både jeres fælles og individuelle følelser og holdninger under en session og den eneste forudsætning for et frugtbart samarbejde, er at I begge er villige til at tage ansvar.

1 1/2 times session: kr. 1300,-
Ved køb af 10 sessioner og opefter – ring for tilbud. 

 

Image-04

 

VIP. PARFORLØB

Parforløbet er en intens måde at arbejde på. I forløbet får i mulighed for både at kigge på jeres udfordringer sammen og individuelt. Vi har terapeutiske sessioner ugentligt tilpasset jeres behov, så vi sikrer en optimal udvikling. Sammen sætter vi fokus på jeres ressourcer, forskelligheder, problemer og på det i ønsker for fremtiden.

Ud over parsessioner og individuelle sessioner, vil der være undervisningsmaterialer, øvelser og litteratur til inspiration. Alt sammen for at få nye perspektiver på jeres samliv og give jer konkrete værktøjer I kan bruge fremadrettet.

Passer en eller flere beskrivelser på jer?

  • I er i en uoverskuelig krise
  • I har svære udfordringer, men VIL have det til at lykkedes
  • I har på mange måder et godt og kærligt forhold, men ønsker at udvikle jer sammen
  • I ved at I hver især har arbejdspunkter som det er tid til at ansvar for
  • Jeres forskelligheder er ikke altid en gave og dræner derfor kærligheden
  • I trænger til at puste nyt liv i forholdet
  • I har glemt jeres individualitet
  • I har brug for at afvikle forholdet på en god måde i gensidig respekt
  • Gnisten mangler
  • I har masser af kærlighed, men mangler håndgribelige værktøjer til at få en bedre hverdag

Hvis I har lyst til at høre mere om forløbet kan I kontakte mig for en gratis uforpligtende samtale, hvor vi afklarer om vi er et godt match og om forløbet passer til jer.