Tina forstår virkelig at tænke ud af boksen, hun har gentagne gange overrasket mig med vinkler på mit liv, jeg aldrig selv havde fået øje på. Hun har skubbet mig ud af min komfortzone selvom jeg strittede imod og i dag er jeg taknemmelig for ikke at sidde fast i min kaotiske og dysfunktionelle fortid”. Tina har et højt fagligt niveau og det kombinerer hun med både hjerte og humor.                    

Morten 32 år

Det er første gang jeg har mødt en terapeut der forstår mig så godt og er så nærværende. Tina har flyttet mig i en helt ny retning på relativ kort tid, -mit liv er ændret og jeg er bare så glad. Håber andre vil gå vejen og få et bedre liv, ligesom jeg har gjort.                                 

Anne 26 år     

Jeg har været i et forløb hos Tina og synes hun er fantastisk til at til at skabe en god kontakt fra første møde. Hun har været en stor støtte og guidet mig til at se nye muligheder, samt hjulpet mig til at ændre min gamle, uhensigtsmæssige adfærd. Hun har rykket mit mind-set og givet mig redskaberne til sundere handlemønstre.               

Sofia 47 år

Jeg har kendt Tina Rudolph siden 2005 og har været i terapi over flere omgange. Tina er, ud over at være utrolig kompetent, et fantastisk menneske, som udlever de værdier, som kommer frem i terapien, hvilket gør behandlingen troværdig og effektiv. De varmeste anbefalinger herfra.      

Dennis 39 år

Efter en længere periode med sygemelding pga. belastningsreaktion og medfølgende angstsymptomer, er jeg blevet anbefalet en chok/traumeterapeut. Hos Tina har jeg lært mig selv og min krop bedre at kende, og forstå hvorfor angstsymptomer ikke bare forsvinder af sig selv, men kræver dybdegående kropsarbejde for at finde ind til kernen af problemet. Tina har guidet mig til at få kontakt med min krop, og mærke hvad det er som kroppen egentlig fortæller mig. Gennem kropsøvelser er jeg blevet bevidst om hvorfor jeg har forskellige handlemønstre, og hvad det har betydet for mig, at gemme de ubehagelige oplevelser væk, for at kæmpe videre i hverdagen uden hensyntagen til min krops signaler. Det er et stort og krævende arbejde, både fysisk og mentalt, men jeg er kommet stærkere ud på den anden side. Tina er og har været en enorm støtte igennem min udviklingsrejse.

Louise 50 år

Gennem mit forløb hos Tina har jeg udviklet mig sindssygt meget, både personligt og med min forretning. Jeg har fået styr på det der ubevidst bremsede mig og er blevet meget mere stærk. Tina er fantastisk dygtig og kan rykke mennesker. Hun er hjertelig og jeg har følt mig i trygge hænder. Jeg ville aldrig have undværet det forløb jeg har været i og kan varmt anbefale det andre

Mille 45 år