Er du i en krise eller har et problem du synes er svært at håndtere alene, er det befriende at få et nyt perspektiv og redskaber til at komme videre.

Hvad enten du har personlige problemer i form af tanker, angst, stress, parforhold, arbejdsrelateret eller andet, vil du blive mødt med åbenhed og uden fordomme. Der er altid en årsag til vores udfordringer og problemer, -og dermed også en løsning eller en forløsning at finde. 

Under en session indgår der samtale, men mit fokus er på at løse den underliggende rod af problemet, mere end at samtale om symptomerne. Det betyder at jeg har en dynamisk måde at arbejde på og bestræber mig på at give dig redskaber, der kan forandre din situation helt konkret. Arbejdet foregår med plads til alle følelser og tanker og jeg møder dig der hvor du er.

Hvis du har et ønske om at udvikle dig spirituelt, blive mere vågen, blive bevidst om dit højere formål, og komme i kontakt med din intuition, tilbyder jeg vejledning og konkrete redskaber til at højne dit bevidsthedsniveau.

 

1 1/2 times session: kr. 1100,-
Ved køb af 10 sessioner og opefter – ring for tilbud.